Välkommen till din
begravningsbyrå i Kristianstad

Hanséns & Lindhs Begravningsbyrå Kristianstad

Hos oss kan du alltid får personlig hjälp och råd inför begravningen. Är det mer bekvämt för dig som närstående, gör vi gärna hembesök.

044-19 06 90
Om oss

Om oss på Hanséns & Lindhs Begravningsbyrå Kristianstad

Välkommen till oss på Hanséns & Lindhs Begravningsbyrå i Kristianstad. Vi är en begravningsbyrå med över 100 års tradition och finns i moderna lokaler på Långebro i Kristianstad och på Stormgatan i Åhus.

Hos oss på Hanséns & Lindhs begravningsbyrå möter du Axel, Kia, Jeanette, Emelie, Carina och Stefan. Vi har stor erfarenhet av många olika typer av begravningar och lyssnar och vägleder dig så att du kan känna dig trygg. Det personliga mötet är mycket värdefullt för att lära känna dig och förstå vilka behov du och övriga närstående har. Våra tjänster omfattar allt som har med en begravning att göra och du väljer själv vilka delar du vill ha vår hjälp med.

Minnet av en begravning går inte att tränga undan. Det är något man bär med sig hela livet. Därför är det viktigt att den begravning som du är med och ordnar blir så bra som möjligt, så du och alla andra som var med kan minnas den med tillfredsställelse.

I våra lokaler hittar du dessutom vår partner Verahill. Där jobbar erfarna jurister som både kan svara på familjejuridiska frågor och hjälpa till med upprättande av bouppteckning, arvskifte och testamenten.

Rosa ros med gröna blad

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss