Om oss

Hanséns & Lindhs Begravningsbyrå

Välkommen till oss på Hanséns & Lindhs Begravningsbyrå. Hanséns & Lindhs har över 100 års erfarenhet av begravningar. I Åhus finns vi på Stormgatan och i Kristianstad på Långebro.

På våra begravningsbyråer möts du av Stefan, Kia, Axel, Emelie, Jeanette och Carina. Vår samlade erfarenhet är stor och vi har genom åren tagit hand om många olika typer av begravningar. När du kommer till oss lyssnar vi till dina önskemål och vägleder dig innan, under och efter begravningen. Det personliga mötet är mycket värdefullt för att lära känna dig och förstå vilka behov du och övriga närstående har. Det är alltid du som bestämmer hur mycket eller lite hjälp du behöver/vill ha.

Att få ta avsked är viktigt för sorgebearbetningen och minnet av en begravning är något man bär med sig hela livet. Därför är det viktigt att den begravning som du är med och ordnar blir så bra som möjligt, så att du och alla andra som var med kan minnas den med tillfredsställelse.

Vid ett dödsfall uppkommer även juridiska frågor och där samarbetar vi med vår partner Verahill. Deras erfarna jurister kan både svara på familjejuridiska frågor och hjälpa till med upprättande av bouppteckning, arvskifte och testamenten.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
Verahill Familjejuridik

Familjejuridik genom livet

När du förlorat en närstående ställs du inför många praktiska frågor. Finns ett testamente, vad gör vi med bostaden, vem tar hand om alla delar medan vi planerar begravningen. Hos oss kan du även boka ett möte med jurister från Verahill familjejuridik. De har bred kunskap kring både dödsfallsjuridik och livsjuridik.  

 

Verahill logotyp

Våra värdeord

Personliga

Vi ser människan i allt vi gör.

Trygga

Vi följer bästa möjliga begravningssed.

Entreprenöriella

Vi lär av varandra och delar med oss av bra lösningar och idéer.

Hållbara

Vi tar ansvar för vår egen tid här på planeten och i vilket skick vi l

En del av SBF

Vi är en del av SBF

Alla Klarahills begravningsbyråer är auktoriserade och medlemmar av Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Idag utgör vi cirka 20 procent av SBF. Men vad innebär då själva auktorisationen?

Den som anlitar en auktoriserad begravningsbyrå kan förvänta sig att få en trygg och väl genomförd begravning. Anhöriga som väljer en av våra byråer kan förvänta sig lite mer. Vi är beredda att alltid gå lite längre för att överträffa kundernas förväntningar.

SBF