Välkommen till din
begravningsbyrå i Åhus

Hanséns & Lindhs Begravningsbyrå Åhus

Hos oss kan du alltid får personlig hjälp och råd inför begravningen. Är det mer bekvämt för dig som närstående, gör vi gärna hembesök.

044-19 06 90
Om oss

Om oss på Hanséns & Lindhs Begravningsbyrå Åhus

Välkommen till oss på Hanséns & Lindhs Begravningsbyrå i Åhus. Vårt namn är egentligen Åhus Begravningsbyrå, men eftersom de flesta kallar oss för Hanséns & Lindhs har vi anpassat oss till det som är enklast för våra kunder. Hanséns & Lindhs har över 100 års erfarenhet av begravningar. I Åhus finns vi på Stormgatan och i Kristianstad på Långebro.

På våra begravningsbyråer möts du av Stefan, Kia, Axel, Jeanette, Emelie och Carina. Vår samlade erfarenhet är stor och vi har genom åren tagit hand om många olika typer av begravningar. När du kommer till oss lyssnar vi till dina önskemål och vägleder dig innan, under och efter begravningen. Det personliga mötet är mycket värdefullt för att lära känna dig och förstå vilka behov du och övriga närstående har. Det är alltid du som bestämmer hur mycket eller lite hjälp du behöver/vill ha.

Att få ta avsked är viktigt för sorgebearbetningen och minnet av en begravning är något man bär med sig hela livet. Därför är det viktigt att den begravning som du är med och ordnar blir så bra som möjligt, så att du och alla andra som var med kan minnas den med tillfredsställelse.

Vid ett dödsfall uppkommer även juridiska frågor och där samarbetar vi med vår partner Verahill. Deras erfarna jurister kan både svara på familjejuridiska frågor och hjälpa till med upprättande av bouppteckning, arvskifte och testamenten.

Rosa ros med gröna blad

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss